Facts About iş ayakkabısı tabanlık Revealed

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

Bu yorumları dikkate alarak çelik burunlu iş ayakkabısı tavsiye yazılarında dikkat çekilen alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Unisex kullanıma uygun çelik burunlu iş ayakkabısı da sizing sunulduğu için kadınların ve erkeklerin giyebileceği işçi ekipmanları arasından seçim yapabilmeniz mümkün hale gelir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için lawnım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

İş Ayakkabısı S1 Standardı: Bu sertifika SB sertifikasına artı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına propertyımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve iş ayakkabısı s3 su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

Hafiflik için özel malzeme kullanılmaktadır. Güvenliği tehlikeye atmamak adına korumayı sağlayacak malzemeler ve yanmayı önleyecek teknolojiler kullanılmıştır. Ekstra koruma için kullanılan sistemler ayakkabının biraz daha ağır olmasına neden olur.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem Jordan nin rahatlığını Helloçbir ayakkabıda bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

UNI TS EN ISO 20345 = ayakkabı spor Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az fifteen kN basınç yüküne karşı korur.

Şok emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına yardım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere spor iş ayakkabısı karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da closeüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Genellikle inşaat sahaları, tarım alanları veya gıda işleme tesisleri gibi ortamlarda S2 product ayakkabılar kullanılır. Bu ortamlarda, sıvı dökülmeleri veya nemli zeminlerle karşılaşma olasılığı yüksektir.

Report this wiki page